Відкрито онлайн запис на консультацію до хірурга Хакана Агіра

24.01.2023

Хакан Агір приїде до Львова 6 лютого.

Разом із хірургами Центру професор із Туреччини проведе безкоштовні консультації для пацієнтів із судинними аномаліями, новоутвореннями лицевого черепа, вродженими вадами обличчя і тіла та посттравматичними наслідками.

«Якщо пацієнту буде потрібне оперативне втручання, то після консультації Хакан Агір разом із медиками Центру прооперує дітей безкоштовно», - розповів завідувач кафедри дитячої хірургії Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького, дитячий хірург Центру Андрій Кузик.

Це уже п’ятий візит турецького фахівця у спеціалізований центр у Львові. Торік було проведено щонайменше 50 безкоштовних операцій дітям з різних куточків України та надано близько 200 амбулаторних консультацій. Лікарі прийматимуть лише за попереднім записом. Записатися на прийом можна за онлайн-формою: https://bit.ly/3HiZc54

Довідково.

Хакан Агір - професор пластичної, реконструктивної та естетичної хірургії, Доктор медичних наук. Член Європейських рад пластичної, реконструктивної та естетичної хірургії – U.E.M.S., ESPRAS, EBOPRAS, Міжнародного товариства пластичної, реконструктивної та естетичної хірургії (ISPRAS), Міжнародного товариства естетичної пластичної хірургії (ISAPS), Австралійського товариства хірургії голови і шиї (ANZHNS) і кількох турецьких товариств пластичної, реконструктивної та естетичної хірургії щелепно-лицевої хірургії та мікрохірургії.